Bezoekers

Leuk dat je naar de Garagesale Cobbeek 2019 wil komen!

De Garagesale Cobbeek is volledig gratis: geen toegangskaartje nodig en ook parkeren is gratis op deze dag (m.u.v. de overdekte parkeergarages nabij het City Centrum). Daarnaast worden door diverse verkopers etenswaren aangeboden en wordt er op 2 punten in de wijk gezorgd voor een (dixie)toilet voor de hoge nood.

Hopelijk wordt het wederom een prachtige zonnige dag. In ieder geval wordt het evenement muzikaal omlijst door maar liefst 2 door de wijk heentrekkende sfeermakers: blaaskapel De Eindhoveniers en blaaskapel TISWA!

En ook voor de kids is er wegens groot succes weer ballonnenclown Petje PIPO die de meest bijzondere creaties weet te maken van een 'eenvoudige' ballon, en een geweldige schmink & tattoo artieste die de kids omtovert naar wens.

Route (naar Cobbeek)

Voor bezoekers met de auto zijn er diverse parkeermogelijkheden rondom de wijk Cobbeek in Veldhoven.

Een zeer praktische parkeerplaats (die gratis is op de dag van de garagesale) is "Repel lang parkeren". Voor een routebeschrijving kan gebruik gemaakt worden van onderstaand kaartje (door op het pijlicoontje met "Routebe..." te klikken)

Wanneer u met het openbaar vervoer wil komen is dat ook prima mogelijk.

Wij raden aan om een bus naar het "Citycentrum" te nemen en gebruik te maken van de halte "Heemweg/Centrum". Dit kan bijvoorbeeld met buslijn 14 of 402 vanaf Station Eindhoven CS.

Route (looproute evenement)

Speciaal voor dit evenement wordt elk jaar een plattegrond van de wijk Cobbeek gemaakt waarop de deelnemende straten zichtbaar zijn.

Deze plattegrond is vanaf nu beschikbaar!!!

Ook is deze plattegrond tijdens het event verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten, vraag er dus gerust naar (hij is gratis!).

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws speciaal voor bezoekers:

Bezoekers

Plattegrond beschikbaar!

Vanaf vandaag is de plattegrond beschikbaar waarop alle deelnemende straten zijn aangegeven, en nu al te downloaden (jpg, 600kB)!

Ook zal de plattegrond tijdens het evenement op diverse verkooppunten gratis uitgedeeld worden aan de bezoekers (dus vraag ernaar!)

Lees verder...
Algemeen

Renovatie werkzaamheden

In de wijk Cobbeek (noord-west deel) is men doende met een zeer grote woningrenovatie. Door opslag van materialen en een groot aantal containers op met name parkeerplaatsen zal er enige overlast te verwachten zijn.

Wij kunnen hier als organisatie helaas weinig aan doen, maar vragen hiervoor uw begrip en medewerking als u deelnemer bent om rekening te houden met een veilige situatie.

Lees verder...
Bezoekers

Goede doelen: Stichting Steunfonds (Buitengenot)

Zoals elk jaar draagt de organisatie van de Garagesale Cobbeek Goede doelen een extra warm hart toe, en vermelden we deze dan ook graag extra!

Dit jaar zal de Stichting Steunfonds hun waren verkopen voor een goed doel, namelijk de ouderen in hospice Merefelt!

De opbrengst die onze deelnemer op het adres Peppelbeek 9 heeft van de verkopen gaan namelijk volledig naar de hospice bij zorgcentrum Merefelt voor een overkapping.

Om de hospice iets aangenamer te maken voor de mensen die daar verblijven, zodat ze met bed/rolstoel buiten kunnen zitten, bij alle weersomstandigen.

Dus: draag een steentje bij en bezoek zeker ook dit verkoopadres even!

Lees verder...