Bezoekers

Leuk dat je naar de Garagesale Cobbeek 2020 wil komen!

De Garagesale Cobbeek is volledig gratis: geen toegangskaartje nodig en ook parkeren is gratis op deze dag (m.u.v. de overdekte parkeergarages nabij het City Centrum). Daarnaast worden door diverse verkopers etenswaren aangeboden en wordt er op 2 punten in de wijk gezorgd voor een (dixie)toilet voor de hoge nood.

Hopelijk wordt het wederom een prachtige zonnige dag. In ieder geval wordt het evenement muzikaal omlijst door maar liefst 2 door de wijk heentrekkende sfeermakers: blaaskapel De Eindhoveniers en straatmuzikant/-artiest Erik Potters alias "Znerik" die met zijn rijdende orkest de wijk zal rondtrekken met herkenbare deuntjes en gezellige praatjes!

En ook voor de kids is er wegens groot succes weer ballonnenclown Petje PIPO die de meest bijzondere creaties weet te maken van een 'eenvoudige' ballon, en een geweldige schmink & tattoo artieste Petrine van Wauw! Kleur die de kids omtovert naar wens.

Route (naar Cobbeek)

Voor bezoekers met de auto zijn er diverse parkeermogelijkheden rondom de wijk Cobbeek in Veldhoven.

Een zeer praktische parkeerplaats (die gratis is op de dag van de garagesale) is "Repel lang parkeren". Voor een routebeschrijving kan gebruik gemaakt worden van onderstaand kaartje (door op het pijlicoontje met "Routebe..." te klikken)

Wanneer u met het openbaar vervoer wil komen is dat ook prima mogelijk.

Wij raden aan om een bus naar het "Citycentrum" te nemen en gebruik te maken van de halte "Heemweg/Centrum". Dit kan bijvoorbeeld met buslijn 14 of 402 vanaf Station Eindhoven CS.

Route (looproute evenement)

Speciaal voor dit evenement wordt elk jaar een plattegrond van de wijk Cobbeek gemaakt waarop de deelnemende straten zichtbaar zijn.

Wanneer de deelnemende straten/verkopers bekend zijn zal deze plattegrond hier te downloaden zijn!!!

Ook is deze plattegrond tijdens het event verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten, vraag er dus gerust naar (hij is gratis!).

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws speciaal voor bezoekers:

Algemeen

Coronavirus en Garagesale Cobbeek 2020

De organisatie van de Garagesale is benaderd door de gemeente Veldhoven voor het wel of niet doorgaan van ons evenement op 19 april 2020.

Wij hebben afgesproken dat we na 31 maart wederom contact hebben, zodra de richtlijnen voor de maand april bekend zijn, over de maatregelen en of het verbieden van ons evenement

In de eerste week van april zullen wij beslissen of Garagesale Cobbeek 2020 doorgang zal kunnen vinden.

Blijf het nieuws volgen op onze site.

Lees verder...
Algemeen

Renovatie werkzaamheden

In de wijk Cobbeek (noord-oost deel) is men doende met een zeer grote woningrenovatie. Door opslag van materialen en een groot aantal containers op met name parkeerplaatsen zal er enige overlast te verwachten zijn.

Wij kunnen hier als organisatie helaas weinig aan doen, maar vragen hiervoor uw begrip en medewerking als u deelnemer bent om rekening te houden met een veilige situatie.

Lees verder...
Algemeen

Make a Memory

Dit goede doel dragen wij een warm hart toe.

Make a Wish is een stichting die foto's maakt van ernstig zieke, terminale en overleden kinderen tot en met 17 jaar.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van de foto's van Make a Memory.

De foto's bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies.

Lees verder...