Bezoekers

Leuk dat je naar de Garagesale Cobbeek 2024 wil komen op 14 april!

De Garagesale Cobbeek is volledig gratis: geen toegangskaartje nodig en ook parkeren is gratis op deze dag (m.u.v. de overdekte parkeergarages nabij het City Centrum). Daarnaast worden door diverse verkopers etenswaren aangeboden en wordt er op 2 punten in de wijk gezorgd voor een (dixie)toilet voor de hoge nood.

Hopelijk wordt het wederom een prachtige zonnige dag. In ieder geval wordt het evenement muzikaal omlijst door de gezellige straatmuzikant/-artiest Erik Potters alias "Znerik" die met zijn rijdende orkest de wijk zal rondtrekken met herkenbare deuntjes en gezellige praatjes!

En ook voor de kids is er wegens groot succes weer ballonnenclown Petje PIPO die de meest bijzondere creaties weet te maken van een 'eenvoudige' ballon, en een geweldige schmink & tattoo artieste Petrine van Wauw! Kleur die de kids omtovert naar wens.

Route (naar Cobbeek)

Voor bezoekers met de auto zijn er diverse parkeermogelijkheden rondom de wijk Cobbeek in Veldhoven.

Een zeer praktische parkeerplaats (die gratis is op de dag van de garagesale) is "Repel lang parkeren". Voor een routebeschrijving kan gebruik gemaakt worden van onderstaand kaartje (door op het pijlicoontje met "Routebe..." te klikken)

Wanneer u met het openbaar vervoer wil komen is dat ook prima mogelijk.

Wij raden aan om een bus naar het "Citycentrum" te nemen en gebruik te maken van de halte "Heemweg/Centrum". Dit kan bijvoorbeeld met buslijn 14 of 402 vanaf Station Eindhoven CS.

Route (looproute evenement)

Speciaal voor dit evenement wordt elk jaar een plattegrond van de wijk Cobbeek gemaakt waarop alle deelnemende straten zichtbaar zijn.

plattegrond looproute garagesale cobbeek 2023

De plattegrond voor editie 2024 is vanaf NU beschikbaar!

Klik op de plattegrond om hem alvast te downloaden.

Ook is deze plattegrond tijdens het event verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten, vraag er dus gerust naar (hij is gratis!).

Plattegrond bezoekers Garagesale Cobbeek 2023

Route (looproute evenement)

Speciaal voor dit evenement wordt elk jaar een plattegrond van de wijk Cobbeek gemaakt waarop alle deelnemende straten zichtbaar zijn. Deze wordt in de wijk Cobbeek op de dag zelf (GRATIS!) uitgedeeld (vraag dus er naar bij de verkooppunten), en is vanaf nu hieronder ook te downloaden.

Klik hier om de plattegrond
te downloaden (png, 800kb)
Plattegrond met waarop de straten met verkopende deelnemers - Garage Sale Cobbeek - editie 2024 - hero afbeelding

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws speciaal voor bezoekers:

Bezoekers

Plattegrond 2024

De plattegrond met alle deelnemende straten voor Garage Sale Cobbeek editie 2024 is weer beschikbaar en nu al op de website te downloaden op de bezoekerspagina en via deze link!

Ook zal de plattegrond tijdens het evenement op diverse verkooppunten gratis uitgedeeld worden aan de bezoekers (dus vraag ernaar!)

Lees verder...
Algemeen

Eten & Drinken

Vanwege de omvangrijkheid van onze wijk Cobbeek in Veldhoven zullen bezoekers van de Garagesale ongetwijfeld een keer trek krijgen in iets te eten en/of te drinken. Wij hebben ook voor dit jaar kunnen regelen, dat de deelnemers van onze Garagesale zelf (dus niet professioneel!) eten en drinken mogen verkopen.

Te denken valt aan:
Eten:

  • Broodjes met beleg, worst, frikandel, kroket, koeken, cake en dergelijke
  • Drinken: Koffie, thee, frisdrank.

Er zijn echter wel een aantal (door de gemeente opgelegde) regels waar iedereen zich aan dient te houden. De belangrijkste zijn:

  1. Het is verboden ALCOHOLISCHE DRANKEN te verkopen!
  2. bak- en verkooppunt dient ten allen tijden gescheiden te blijven!
  3. Zorg voor een afvalbak.

Voor de mensen die graag eten en of drinken willen verkopen verwijzen we verder naar ons huishoudelijk regelement dat hier te downloaden is met het vriendelijk verzoek dit goed te lezen.

Lees verder...