Deelnemers

Leuk dat je als deelnemer mee wil doen aan de Garagesale Cobbeek op 19 april 2020!

Meedoen is GRATIS (maar elke vrijwillige bijdrage is welkom ;-) en het enige dat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en naar ons te sturen! We houden u dan tijdig op de hoogte van alle belangrijke zaken die u moet weten, zoals wanneer 'de envelop' (met o.a. reglement, tips en ballonnen om uw verkoopplek beter zichtbaar te maken) opgehaald kan worden.

Wij wensen u nu alvast veel plezier!

Inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan de Garagesale moet u zich van tevoren inschrijven. Dit kan door vóór 19 maart onderstaand formulier in te vullen, een mailtje te sturen naar info@garagesalecobbeek.nl.

We hebben je aanmelding ontvangen.
Leuk dat je mee wil doen!
o jee, er is iets misgegaan met verzenden, probeer het (later) nog een keer aub.

Volg het laatste nieuws speciaal voor deelnemers:

Deelnemers

Afscheid Wil Dijkhuizen

Wil Dijkhuizen, een van de oprichters van de Garagesale Cobbeek, heeft na 15 jaar te kennen gegeven te willen stoppen als medeorganisator.

Hij heeft het altijd met veel plezier en toewijding gedaan, en we zullen hem zeker gaan missen. Maar gelukkig heeft hij wel toegezegd dat we, indien nodig, altijd op hem kunnen terugvallen.

Wil, de organisatie - en we weten zeker dat we ook voor alle deelnemers  van de Garagesale Cobbeek spreken - willen je ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons en hen en de wijk hebt gedaan.

Het ga je goed en we zullen elkaar zeker nog tegenkomen. Misschien wel tijdens de volgende Garagesale!

Namens de organisatie, Nolly, Henri en Stephan

Lees verder...
Algemeen

Coronavirus en Garagesale Cobbeek 2020

De organisatie van de Garagesale is benaderd door de gemeente Veldhoven voor het wel of niet doorgaan van ons evenement op 19 april 2020.

Wij hebben afgesproken dat we na 31 maart wederom contact hebben, zodra de richtlijnen voor de maand april bekend zijn, over de maatregelen en of het verbieden van ons evenement

In de eerste week van april zullen wij beslissen of Garagesale Cobbeek 2020 doorgang zal kunnen vinden.

Blijf het nieuws volgen op onze site.

Lees verder...
Deelnemers

Goede Doelen

Wij dragen als organisatie goede doelen een warm hart toe.

Mocht u in dit kader spullen willen verkopen voor een goed doel, informeer ons dan even zodat we u uiteraard een verkoopplek kunnen toewijzen en extra aandacht kunnen besteden aan het goede doel op onze website en/of social media

Lees verder...